Resultats de la cerca frase exacta: 205

Diccionaris terminològics
61. baixada de peu de mont
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Vessant suau, al peu d'un relleu, format per la reunió d'una sèrie de cons al·luvials coalescents, característic de les regions àrides o semiàrides. [...]
62. formatge Garrotxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, madurat, de pell natural florida amb tonalitats grises i blavoses, de gust cremós i suau, originari de la Garrotxa. [...]
63. gat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mamífer domèstic de la família dels fèlids, de cap arrodonit i ample, llengua aspra i pelatge suau, que es té com a animal de companyia. [...]
64. amència oculta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Malenconia suau amb accions violentes imprevisibles. [...]
65. pastel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
D'un color pàl·lid i suau. [...]
66. cama-sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Bolet comestible de l'ordre de les tricolomatals, de mida petita, amb barret de color crema i cama alta i d'olor suau, que es comercialitza com a condiment. [...]
67. formatge de Burgos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
68. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
69. carbonització d'un filtre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Ignició suau d'un filtre seguida d'incineració. [...]
70. mussolina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa de gust delicat i textura molt suau. [...]
Pàgines  7 / 21 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>